Clubinfo

WTC de Trappistentrappers (in het vervolg "de club" genoemd) heeft Café Stuivenzand aan de Bredaseweg 43 te Zundert als thuishonk. Bijna alle ritten vertrekken hier vandaan. De club is opgericht in 1981 en kent een rijke historie.

De club wordt bestuurd door zeven leden, die volgens de statuten gekozen  worden in de jaarvergadering op de laatste maandag van januari. Daarnaast kent de club een groot aantal commissies met verschillende taken. De senioren zijn verdeeld in snelheidsgroepen, elke snelheids groep heeft een aantal wegkapiteins of ook wel coordinatoren genoemd. De jeugdgroep staat onder deskundige begeleiding van 4 ervaren begeleiders waarvan er altijd minimaal 2 aanwezig zijn.

De club heeft meer dan  280 leden (mei.2016). De jaarlijkse contributie bedraagt € 35,-- voor senioren en € 17,50 voor jeugdleden.
De leden dragen clubkleding die gesponsord wordt door onze 6 hoofdsponsoren die we hier rechts presenteren. Door de bijdrage van  deze bedrijven kunnen we de kosten van clubkleding voor de leden laag houden.

Onze sponsoren: